lördag 4 oktober 2008

Ett nytt miljard stort socialbidrag

Jahapp så var det daxs igen.
Nu har du delat ut ett nytt socialbidrag i miljard klassen som du själv kommer få betala.
Det är inte utan att man bli förbannad. Här svälter folk och dem fattiga garantipensionärrna får leva på lika mycket per år som en general direktör får i månaden på att göra ingenting.

Sen mer eller mindre tävlas det i hur fattig man är och att "jag minsann klarat mig på mindre". Hur fan är det med tänket om du klarat dig på mindre beror det inte på att den som svälter har det bättre det är du som haft det sämre.

När att kunna ha frukt på bordet är ett mått på välstånd är det ingen som lägger i hjärnan och fattar hur illa det är?

Hur snett är det inte att alla "fuskare" dvs ensamstående mammor och sjukskrivna ska dras till tinget antingen pga oförstånd eller för att dom fuskat till sig en extra 100 lapp och nu minsann ska straffas och bötas för det.

Är det ingen som tänker tanken att om det är så illa att ensamstående mammor måste börja stjäla av stadskassan så är dem bidragen allt för små och kanske måste höjas.
Det kan bara vara "idioten" som tror att folk vill bli tjuvar.

Att dem som har de ännu sämre och fått sälja allt och när dem pengarna tagit slut till slut kvalat in som fattig och nu får något under existens minimum nu ska synas i sömmarna och ve den ensam morsa vars lilla son "idkat affärs verksamhet i tomglas" och där av haft egen inkomst och nu ska straffas.

Ursäkta uttrycket men...
NI ÄR TAMME FAN IDIOTER SOM HOPPAR PÅ DEM SOM HAR DET SÄMST.

Hade det inte varit bättre om ni istället hjälpt den ensamma morsan med dem pengarna ni nu ska ge ut iform av ett "socialbidrag" till dem allra rikaste igen.
Nej henne ska ni sätta dit ni är fan inte kloka.

Har ni redan glömt att det inte var alls länge sen ni delade ut ett jätte socialbidrag som ni sen själv betalade tillbaka för den "bank kris" dom själva skapat.
Men klart är man idiot så kanske man tycker att det är helt okej att ge dem med dyra bilar, stora båtar, stora hus och fastigheter miljard stort socialbidrag bara man sätter dit dem som har det sämst.

För en idiot måste man vara om man gör så........
Men man kan tycka att även en idiot snart skulle tröttna på att ge ut socialbidrag till dem som redan har allt.
För vem vet med den försämrade f-kassan och a-kassa så kan även en idiot bli fattig nog så han får leva på nåt under existens minimum ....
och då ... kanske då förstår han vilken idiot han är.

För vem skulle kunna kalla sig klok som ger försörjningsstöd till dom som redan har till champagne och stor bungalow utomlands när fattiga svälter i vårat land.REM - End Of The World As We Know It


Hur många "bubblor" krävs det och hur fattig ska du bli innan du förstår att det du gör mot dem fattigaste idag är vad som drabbar dig imorgon och då är de lätt att vara klok.... efter klok.


Mvh
m00n
"Svart bälte i socialtvåld"


--== Ditt Socialombud på nätet ==--


mer intressant

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,
Aftonbladet
mer

Inga kommentarer: