söndag 12 oktober 2008

Oppositionen i Efterlyst Rekonstruktion!

Extra Extra Stoppa Pressarna Extra Extra

Som första blogg kan vi presentera den rekonstruktions video som förklarar oppositionens handlande och varför sossarna inte längre har kontakt med oss levande.

Hemliga inre källor inom regeringskansliet gör gällande att
efter ett av alla födelsekalas och fester i närheten av regeringens kontor så har något hänt hos oppositonen så Tv3s Efterlyst redaktion har gjort undersökningar som ledde fram till denna rekonstruktions video.

Vi vill bestämt framhålla att dem medverkande i videon inte är dem riktiga personerna. Så den som tror sig se Rickard Falkvinge med en laptop kurtiserande med förre moderate ledarinnan i stockholm stad så kan vi varken förneka eller bekräfta.
Att Federley skulle vara den som hoppar upp i armarna på en miljöpartist kan vi bara framhålla att detta är en rekonstruktion vad som hänt i verkligheten är höljt i dunkel. Men eventuella tips lämnas till Efterlyst redaktionen.

Så tro inte nu att den här videon visar vad som hänt Mona Sahlin och även om han inte finns med på bild så tro inte att det är Fredrik Reinfeldt som är angriparen. Men Döm Själva.Dock verkar det som fackliga organisationer förstått vad som hänt och Lars Ohly har blivit kontaktad för att fylla upp det tom rum som uppstått.
Vad som är sanning här vet vi inte men kan komma att visa sig 2010.
Om inte videon kan leda fram till att angriparen hittas och häktas dess för innan vill säga.

Då nyliberalerna spelat bort det mesta på den "fria marknaden" så kommer denna nyhet endast kunna presenteras på den här bloggen.

Fler avslöjanden kan komma att ske så:
-= Häng med=-

Allians Upproret

Dagens Outsider

Mer intressant

Rött mot Blått

Jinge

Ett Hjärta Rött

Har inget förtroande!

Budget före människan

Öppnat dörren

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Mvh

m00ns

Svart bälte i socialtvåld
Medverkande i denna rekonstruktions video har varit:
The Creepshow - Zombies Ate Her Brain

3 kommentarer:

m00ns sa...

Antar att Rubriken säger det som alla vill ha sagt. Så .......

Anonym sa...

Lol, men som vanligt, inget gott som inte för något ont med sig. Så länge Sahlin sitter har vi ju en ganska menlös kandidat till statsministerposten. Jag menar, hellre Sahlin än rixpuckot Reinfeldt, men utan tvekan väljer jag Reinfeldt före Bodström.

Lol, jag är ju moderat(förnuftig) iallafall.

m00ns Hellre upplyst än nedsläckt sa...

Hehe
Politik är inte lätt...
Tyvärr är det väl så att nån riktig lands ledare saknas. Ska det börja gå bra för företaget Sverige behövs en hel del förändringar. Vem som gör dom spelar ingen större roll.