söndag 21 december 2008

Ja Jävlar En dag så poppade buset bara upp plötsligt


Och Nyliberalerna nynnar på internationalen
... Fast med egen text.
..Fortsatt kamp.. Mot brott..ooo droger....

Läste Pj Anders Linders krönika......................
Enligt honom poppade buset plötsligt upp under stenarna en dag och med ens gjorde hela Sverige osäkert. Att hans tänk är lika kvalificerat som hos en brun skjorta med stärkt krage är lätt att inse. Jag hyser allra högsta respekt för herr Linder och det här är inget påhopp mot hans person bara hans tänk.. Om han nu tänkt förstås.

Att det är det Sverige sådde för 30 år sen som växt upp till den situationen vi haqr idag kan väl inte undgått herr Linder eller någon annan för den delen? Nog sagt om det för det är självklart att dom inte helt plötdligt poppade upp under stenarna en dag. Jag kan berätta för herr Linder och alla andra varifrån dom kommer. Att det skulle vara den "socislistiska synen" och "borgarnas obefogade moraliska defensiv" är totalt befängt och utan grund.

För om man inte kall startar hjärnan
så förstår man var dom bus fröna såddes som nu vuxit upp till fullvuxna busar. Att dom fötts ur nyliberalt skit tänk och alla förbannade bubblor det tänket skapat helatiden. Som gjort att skola och fritidsverksamhet fått spara och dra ner på verksamheten. Finns det någon som inte förstår att det vi ser på gatorna nu och har gjort under ett längre tag är det som fått gro ur dessa bubblor "It-bubblan", "fastighets-bubblan" och "börs-bubblan"?

Efter ha läst "Vision 2030 Ett Stockholm i världsklass" så kan man konstatera att det är dags att så nya bus-frön för i den står uttryckligen varifrån pengarna ska tas för att klara av krisen. Det är inte frågan om att vara rättvis eller orättvis.
Det är lätt att inse att det är att vara DUM SNÅL.

Även den mest korkade nyliberalen borde förstå att idiot tänket med fler poliser och hårdare straff för det ni själva har sått bara kommer kosta ännu mer pengar eller så är det så att ni inte gör det och kanske är den kris vi är på väg in i ett bevis för det. Den som är normal funtad förstår att om man skiter i att vattna det man sått så får man inte heller mycket till skörd. Nåt någon verkligen skulle ta och tala om för nyliberalerna och deras idiot tänk.

Man måsta vara född med en särdeles förändrad nyliberal-gen om man inte kan koppla ihop neddragningar på skola och omsorg med hur det ser ut på gatan idag. Kan inte finnas en ekonom som inte kan förstå att det här skit tänket kommer kosta multum att upprätthålla i all framtid. Man är riktigt dum-snål om man inte inser att dom kronorna ni sparade in på skola och omsorg för att rädda alla bubblor. Nu kostar än mer i form av längre straff och mer poliser. Vad tjänade ni på det? Nu när det ska dras ner igen på samma sak för att rädda ännu en bubbla vad kommer det att kosta sen? Att buset ni skapat nu ska sättas i fängelse på längre tid också kommer kosta mer än dem kronorna ni räddat alla kriser med.

Att ni inte är några vidare ekonomer
och har blivit i tutade ett jävla skit tänk som kommer kosta mång dubbelt mer än dom kronorna ni snålat in på eran skörd vid tidigare kriser. Nu har ni skapat en ny kris som också kommer innebära en ny skörd om 20-30 år det är vad ni vill ge till era barn att ta hand om? Dom kommer förhoppningvis förstå att som ni tänker är ett jävla skit tänk och se till så vanligt folk får en bra utbildning och ett bra arbete så dom kan bära sina egna kostnader. För med det skit tänket som råder nu har ingen råd med i längden.

Det kostar 600.000 kr per år att hålla någon utan bostad enl rapporten från lunds universitet med styvt 17.000 bostadslösa är det i runda slängar 11miljarder om året som erat skit tänk kostar på det kan nog läggas några miljarder till på fler väktare och mer bevakning och återställning av förstört matrial. Men dom pengarna betalar nyliberalerna gärna bättre att lägga mer pengar på polis och fängelser....

Det kostar 3.500kr om dagen att hålla någon i fängelse per dag. Det är styvt 1.3 miljoner om året per person. Bara en riktigt dum-snål människa kan inte inse att det som sparades på skola, fritid och omsorg nu med erat skit tänk kommer kosta än mer. Att det ska dum snålas nu igen på skola, utbildning, fritids aktiviteter och omsorg för äldre gör nog dagens nyliberaler till dom klantigaste i världen som inte kan lära sig något. Sätt stopp på det här skit tänket medans det finns nån krona kvar i börsen så inte era barn måste få betala för det ni vill plantera nu.
"(Till herr Linder: Det här var inget påhopp på dig som person utan på det skit tänk nyliberaler har fått du fick endast agera som exempel och har jag gjort dig ledsen ber jag så hemskt mnycket om ursäkt)."
Beviset på dum-snålt skit tänk som nu visar sig i media.
”Bisarr jihad mot polis, brandmän och busschaufförer”/svd.seTvingas jobba i en krigszon”/svd.se
"Bilder från Rosengård"/svd.se
"Sex bilar i brand i Rosengård"/dn.se
"Herrgården - värst utsatta området i Rosengård"/dn.se
"Arbetslöshet en orsak till kravallerna"/dn.se -nån som tänkt
"Polisförstärkning till Rosengård"/dn.se
"Utanförskap ingen ursäkt att tillgripa våld"/dagen.se
"Snart bränner jag mitt CV!/ab.se
"Sex bilar i brand i Rosengård"/sydsv.se
"Köp in vattenkanoner"/sydsv.se

Gör inte samma misstag en gång till! Dom vill inte betala miljarder för dom miljonerna ni åter igen ska ta från skola, fritid, äldre vård och sjukhus"

Bloggar om Dum-snålt skit tänk:
"Orsaken bakom upplopp?"/sv.dem.blog
"Blåst på kravaller"/komu.blog
"Skyll inte vandalism på "arbetslösheten"-det är trams"
"Våldet på Rosengård har lagt sig med vinden"
"En ram för alla"

Mvh
m00ns


Bloggar jag följer:
Ett hjärta rött, Alliansuppropet, Oscar.s, Arvid.F, Den Osynliga Patienten, Jan Rume´s Blogg, Svensson, BloggenBent Allians fritt.S Mer intressant Loke

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , <

13 kommentarer:

Illwill sa...

Utvisa alla vuxna arbetslösa invandrare.
Utvisa alla invandrare som begår brott, samt deras familjer vid grövre brott.
Utvisa alla invandrare som inte lärt sig flytande svenska efter 5 år i landet.
Inför så att svenska medborgarskap kan återtas inom 20 år, alltså de är temporära tills individen visat att de passar in.

Tillåt polisen att slå ner på extremvänstern (hårdare än de slår ner på extrem"högern" redan nu). Det är trots allt vänstern som skapar bråk i Sverige.

Arrestera alla som är maskerade. Ge automatiskt 6 mån i fängelse för alla som är beväpnade på stan. Ge automatiskt 10-15 år fängelse i hemlandet och livstids utvisning om möjligt vid våldtäkt.

Och så vidare.

Det finns mängder av sätt att lösa Sveriges problem, men allt kräver en sak: sluta tänka PK och börja tänka. Vissa människor/kulturer har andra rättssystem och straff än Sverige, det finns en anledning. Svenska lagar och svenska straff fungerar jättebra för svenskar. Uppenbarligen fungerar de inte lika bra för alla. Mona Sahlin vill att vi ska anpassa oss efter dem, jag håller med. Inför Sharia för muslimska män i Sverige.

m00n,m00ns,MooN,m0oN,är,vi sa...

Personligen tycker jag alla är puckon som måste tänka i grupp .. vilken färg dom än har. Fängelse skitet kan du få betala själv. 3.500kr om dagen hur många har du råd med? När ska nån äntligen fatta att det enda som gäller är att se till så att alla kan försörja sig själva. Det är det enda som är viktigt kosta vad de kosta vill. Erat fängelse skit kostar bara pengar men ger ingen avkastning tillbaks

m00n,m00ns,MooN,m0oN,är,vi sa...

Även om det jag skrivit inte är gott nog åt hr Linder så var det inte meningen att missa att länka ditt inlägg .. Sorry

Illwill läs den här nedanför.

"Om du har ett företag med en maskin som ideligen går sönder
och helatiden kräver kostsam service.
Om du bankar på maskinen så drar den inte in mer pengar
utan tvärtom kostar ännu mer att laga.
Gör du inget så blir inte maskinen bättre.
Om du istället investerar lite av den
"framtida vinsten" maskinen kommer dra in
och din maskin där av ger en vinst
så vore väl det ett bättre alternativ
än att fortsätta sparka på den?"

Anonym sa...

Att folk faktiskt skulle få ett lite smartare tänk om dom läste ett par till inlägg .. Men var kanske för nydanande det här för dom..

Anonym sa...

Det roliga moons missar är att segregerade områden faktiskt är vänsterns produkt och inte "nyliberalernas". Vänstern vill rädda jorden på svenska skattebetalarnas bekostnad. Här är resultatet. Njut av det.

m00n,m00ns,MooN,m0oN,är,vi sa...

Vet inte om jag missat nåt...
Vems produkt det är lär väl kvitta ändrar inget. Eller menar du att bara för att V är far till bus-fröet så kan moder svea skita i det?
Att dom är far till alla Bubblorna i ekonomin måste jag ha missat. Det får du gärna förklara.

Annars är det här inte så svårt. Det är som en motorväg som sakta slits ner och samtidigt ökar trafiken. Så länge alla skiter i att renovera vägen och anpassa den till trafiken så kommer det bara bli dyrare och inget kommer bli bättre för än alla kommer på att den måste lagas.
Vem som körde sönder vägen kvittar.
Det som spelar någon roll är vad du vill betala för i framtiden och även låta dina barn få stå för. Den ärtan som kom på att lösa den här krisen med att dra ner på sjukhus och skola och prioretera polis och långa fängelse straff måste ha ätit och inhalerat giftig svamp eller nåt. För den taktiken är ffs det vi ser på gatorna nu. Att göra om samma sak visar på en synnerligen inkompetens för att dom sov under matematik undervisningen har jag visat några inlägg bort. Men dom va fean inte närvarande under historie lektionerna heller.

m00n,m00ns,MooN,m0oN,är,vi sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Så länge den ekonomiska krisen inte blir löst, lär vi få se allt fler och värre oroligheter.

Julsång om finanskrisen: Ska vi betala (Dotter Sion)

m00n,m00ns,MooN,m0oN,är,vi sa...

Vacker text till videon =o)->--<

Missa inte videon i det här inlägget!
http://m00nster.blogspot.com/2008/12/kraften-i-varselvgen-hller-i-sig-tyvrr.html

Med den taktiken att bygga en ny förlorad generation genom att skära ner det lilla som finns kvar kan få en att tro att tvärt emot våran förre justitieminister så inhaleras det förfullt nu djupa hals bloss.base64 c2FuY3RhIHNpbXBsaXRpY2Fz

Charlotte Wiberg sa...

Dum-snål, bra ord. :-)

m00n,m00ns,MooN,m0oN,är,vi sa...

Var pengarna ska tas ifrån till det ökande antalet bidrags tagare kom från:

Verksamhetsplan Enskede-Årsta-Vantör-2009

kostnaderna ökar med cirka 0,4 miljoner kronor per månad för förvaltningen. Detta innebär att en ytterligare minskning med cirka 40 hushåll behövs från och med 1 januari 2009.
Den förväntade fortsatta konjunkturnedgången gör att förvaltningen är mycket osäker om budgeten räcker. En ökning med cirka 50 hushåll skulle innebära ett prognostiserat underskott med cirka 8,5 miljoner kronor. Förvaltningen föreslår därför att reserver avsätts inom förskola, fritid och äldreomsorg.

----------------------------------
I indledningen kan man läsa:

Satsningar görs genom att utförarna inom äldreomsorgen får ökade ersättningar. Inom hemtjänsten ökar ersättningarna med 5 procent och inom vård- och omsorgs­boendena med 6,4 procent. Satsningen innebär en ökad bemanning och kvalitet i verksamheten. Förvaltningen kommer också att fortsätta att utveckla den förebyggande verksamheten och volontärverksamheten inom äldreomsorgen.
-----------------------------------------------
I den här hänvisar dom att det är ok att sno pengar från skola och omsorg enl vision 2030

http://insyn.stockholm.se/insynTransFrameTop.aspx?id=40&nodeid=318118


*Mao dom har satsat på något som ska avsättas till andra.. luktar dåligt..och kommer generera en ny kull utslagna ungdomar med slangbomber och molotov coctails.. bra jobbat.

m00n,m00ns,MooN,m0oN,är,vi sa...

"Förvaltningen föreslår därför att reserver avsätts inom förskola, fritid och äldreomsorg."

Så om 20-30 år så kommer en ny kull nyliberaler skrika efter fler poliser och hårdare straff..
Dum-snål är milt men dom orden som behövs finns inte..¤¤%&&¤%"#!

Neoliberal Agenda sa...

Det vore intressant om du kunde plocka fram någon data som stödjer din tes, dvs att det är mer brottslighet, eller att det krävs mera poliser/straff, i mera nyliberala ekonomier.

Alla kan sitta och fantisera, men vad har fakta Att backa up det hela med. Här är de mest fria ekonomierna i världen.

1. Hong Kong
2. Singapore
3. Nya Zeeland
4. Schweiz
5. Storbrittanien
6. Chile
7. Kanada
8. Australien
9. USA
10. Irland

Källa: Fraser Institute

Inte direkt länder man associerar med en massa brottslighet, som tex. Colombia, Venezuela, Ryssland mfl.

Du skriver vidare att "nu kostar än mer i form av längre straff och mer poliser.".

Rättsväsendet kostar ca 30 miljarder/år medan vård, skola och omsorg kostar över 500 miljarder/år. Alltså mer än 15 ggr. Antingen så har neddragningarna inte varit så stora, eller så har du fel i att det kostar mer att kompensera med rättsväsendet(om din tes vore riktig, vilket jag ifrågasätter)