onsdag 17 december 2008

Nu är det Jul och I don´t mind at all


Ja då var det dags för julen då.


Den goda julen där Välgörenhets organisationerna i år når rekord nivåer i välvilja mätt i pengar. Märkligt att det måste bli värre för alla innan folk inser att dom som har det ännu sämre måste leva i misär. Visst är det bra att det skänks pengar men ärligt talat ska inte folk i Sverige kunna klara sig utan välgörenhet alá utvecklings länder? Var biståndsorganisationerna gör med pengarna till dom länderna har visst uppmärksammats.

Förövrigt uppmärksammas inte hur illa det är och än mindre görs för att hjälpa dom människorna som har det sämst i landet Sverige.

Reaktionen är mer:
Fler hemlösa - I don´t mind at all
Hemlösa barn - I don´t mind at all
Mat görs oätlig på Lidl - I don´t mind at all
Listan kan göras lång men ni fattar ändå.
Bob Geldof förklarar rätt bra i den här videon

Bob Geldof - The Great Song of Indifference


Sen vill jag ge Lars Adaktuson en spark för han stulit ordet "humanism" i artikeln "Den som saknar svar kan behöva reflektera" och gett bort det till en organistation. Vad du tycker om organisationen med samma namn gör inte att du får ge bort ordet till dom.

Mvh
m00ns

Ett måste läsa:
Hallå Maria Larsson/etc.se
""Alliansen påstår sig vara den första regeringen som har en strategi för att utrota hemlösheten. Men hur ska det egentligen gå till?""
Glöm inte läsa kommentarerna under artikeln!

Bloggar jag följer:
Ett hjärta rött, Alliansuppropet, Oscar.s, Arvid.F, Den Osynliga Patienten, Jan Rume´s Blogg, Svensson, BloggenBent Allians fritt.S Mer intressant
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Till sist:
Ni som inte lyssnar på låtarna i videosarna går miste om minst 50% av inlägget. Kika gärna in på "Out Off Line" min andra blogg. "Ett måste video"
PS.Det är i dom små sakerna som du gör..... det stora finns.

Inga kommentarer: