måndag 8 december 2008

Va 104 Bankrån bara....


Att det är så många bankrån och
dom begås ofta av unga kan väl inte vara förvånande.
Att dom bara kommer undan med en bråkdel av det bank direktören försnillat är inte heller förvånande.

Tog upp det här redan i "Jag har träffat Jussi". Den här utvecklingen är att vänta absolut inget konstigt med det. För så länge folk hellre sparkar på dom som ligger än hjälper dom så kommer dom få sparka sina tår blodiga. För bättre blir det inte för än man gör något åt det.

The Clash - BankrobberKan inte krävas någon högre utbildning för att fatta att antingen betalar man för att dom stjäl, slår dank och lever rövare. Eller så betalar man för att lära dom jobba så dom kan bära sina egna kostnader.

Men matematik är svårt i politiken har jag fått erfara så tilldess att någon större förändring sker får vi väl fortsätta låta bankrånen på gå.

Andra om Bankrån:
104 bankrån – bara i år/blogg
Bankrån - ett rättshån « Haväng
Barometern.se/bankrån i lenhovda


Att diskutera statistik när det gäller människoliv
och inte hemlösa eller statistik. Det är människor ffs. Att den här gruppen också tillhör dom som tvingas stjäla för att äta måste väl bevisa åt vilket håll det här bär? Gör man inget så kommer det få fortsätta. Och hur många hemlösa har du råd med? För hemlösheten kostar betydligt mer än ett hem.
""Oppositionen kräver fler träningslägenheter och förstahandskontrakt för att hemlösa ska få boende. Samtidigt menar majoriteten att statistiken över antalet hemlösa i Stockholm är missvisande.Dn.se""

Bloggar jag följer:
Ett hjärta rött, Alliansuppropet, Oscar.s, Arvid.F, Den Osynliga Patienten, Jan Rume´s Blogg, Svensson, BloggenBent Allians fritt.S
Mer intressant
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Inga kommentarer: