måndag 5 januari 2009

Det är inte krig på Västbanken


Hade eg tänkt
skita i att kommentera det här eviga massmordet men....
Kan vara svårt att förstå men det är inget krig på västbanken. Iom det så går det aldrig att få någon fred.Det enda dom slåss för är att döda den andra. I krig slåss man om en bit mark eller en natur tillgång.

En amerikansk soldat sa engång i en intervju att deras närvaro var meningslös för dom slåss inte för något. Sen försökte han förklara att när två barn träter om en sak kan man gå in och antingen hota med att ta bort saken eller på annat sätt hote med en inskränkning om något av barnen gör en överträdelse. Dom alternativen finns inte du kan hota med vad du vill det kommer iaf flyga kassam raketer eller sprängas dynamit bälten.

Guns N' Roses - Civil War


Sen kan man fråga sig
om dessa religösa ledare som manar på det här pågående massmordet vill att någon part ska ge sig eller vinna genom utrotning. För om den dagen skulle ske så kommer inte allt bli till guld och det paradis dom lovat kommer aldrig uppenbara sig utan den som vinner kommer bara stå med en gigantisk sandlåda utan något som helst värde.

En religion som på 2000år inte gett mer än en jätte lik sandlåda att mörda människor i hade fått mig att tvivla.....................

Läs mer här:
Hamas till Kairo för samtal.svd.se
Invasion istället för fredssamtal.ab.se
Fem barn dödade av israelisk eld.dn.se
Hamas.wiki
Omedelbar vapenvila krävs.svd.se
Livni oförsonlig mot Hamas - Världen.sydsvenskan
Vi bör följa Iran och stödja Hamas i kampen mot Israels folkmordspolitik.newsmill
Knuff.se

Bloggar jag följer:
Ett hjärta rött, Alliansuppropet, Oscar.s, Arvid.F, Den Osynliga Patienten, Jan Rume´s Blogg, Svensson, BloggenBent Allians fritt.S Mer intressant

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,
P.S Lyssna på vad som sägs i början på videon.

Inga kommentarer: