torsdag 15 januari 2009

Historiskt satanisk Programförklaring

Eller
Historiskt satanisk Bortförklaring.

Från DN debatt
”Inget utrymme för nya ekonomiska satsningar”
Sju punkter med samma sannings halt som boken gömda.
Att rättsmedvetandet håller på att bli utarmat tog jag upp nyligen men det här är sataniskt. Den som läste mitt inlägg om budgeten i min stadsdel vet att dom sju punkterna våra kära folkvalde tar upp bara är skitsnack. Skulle vara det där med poliser då som kanske är sant. Kan väl behövas när inte ens regeringen håller sig till sanningen.
Läs: "Verksamhetsplan Enskede-Årsta-Vantör 2009". (fortsätter väl på våran skendemokrati)

Från DN debatt
"Osäkerheten under 2009 och 2010 kommer att vara betydande. Därför är möjligheten att gå fram med ekonomiska satsningar ytterst begränsad. Vi ska nu noga analysera läget. Därför tillsätter vi nu sju budgetarbetsgrupper inom regeringskansliet. Om vi tummar på ansvarstagandet för ekonomin riskerar det att leda till skattehöjningar eller slå direkt mot välfärdens kärna i form av nedskärningar i sjukvård, skola eller äldreomsorg. Vi måste slå vakt om vårt ekonomiskpolitiska ramverk och fortsatt god ordning i statsfinanserna. Det skriver alliansens partiledare Fredrik Reinfeldt, Maud Olofsson,Jan Björklund och Göran Hägglund."

Att alla ekonomiska satsningar är satta på undantag redan nämns inte. Att det också lagts undan pengar från skola och äldrevård som dom skriver att dom satsar på. Gör att hela skiten kunde blivit en halv taskig roman som man också kunde kallat sann. Fortsätter det så här får vi göra som svt chefen och se till att ha bonus på kortet.

Governor Andy - Bonus på kortetMer från DN.
Alliansen pressade Sahlin
"De borgerliga partiledarna fick fullt sjå med att försäkra att regeringen visst är beredd till nya satsningar mot krisen, Inget land i Europa är mer offensivt än Sverige, och om det behövs kan vi komma med ytterligare åtgärder, sade folkpartiets Jan Björklund."

Men må tio tusen arabiska loppor hemsöka era armhålor.
Varje ny satsad krona i krisen tar minst sex månader till ett år innan den ger återverkningar i samhället. När fean har dom tänkt sig att kicka igång Sverige? När folk lärt sig stjäla som dom allra bästa? Klart är att det inte dricks tillräckligt mycket kaffe i regeringen.


Hettan ökar mellan blocken.svd
"Regeringen markerar budgetansvar, men kommunerna får mer pengar när det blir politiskt nödvändigt. Det rödgröna samarbetet har blivit lite rödare och hettar upp den ideologiska konflikten: det kan ge mindre makt åt pr-konsulterna i valet 2010."

Att komunerna redan dragit in satsningarna har vi redan läst. När blir det politiskt nödvändigt att ge komunerna mer pengar? När folket kommer på er? Sataniskt precis så sataniskt.

Krisgeneraler från förr.dn.se Hott
Fel om frihet och välstånd.etc.se
"Så fick bloggarna Marklund på fall.ab.se" NY
Nog inte helt sant för utan "Rost-nytt" och deras länknings sammarbete skulle bloggar ha svårt att hävda sig och synas.

Mer från mig.
På Med Folie-Hatten så drar vi allihopa Från Planeten!
Vilseledd Sanning Osann
Out Off Line
Sagt om Blogg-Pris
Jag vill inte vara med
Remiss. Yttrande.
Bloggar jag följer:
Ett hjärta rött, Alliansuppropet, Oscar.s, Arvid.F, Den Osynliga Patienten, Jan Rume´s Blogg, Svensson, BloggenBent Allians fritt.S Mer intressant Loke

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

10 kommentarer:

Carina L Markow sa...

Exakt, Vad är egentligen den politiska strategin fför att möta krisen? Där har både det blåa och det röda laget en del att göra.

m00ns Hellre upplyst än nedsläckt sa...

Om du kikar lite längre ner så får Mona kritik med i På med folie hatten så drar vi allihopa....

m00ns Hellre upplyst än nedsläckt sa...

Kanske skulle ha skrivit i det inlägget att vi redan har massa politiker i rymden... Men att vi skulle satsa på rymd forskning så dom kunde landa...

m00ns Hellre upplyst än nedsläckt sa...

Nytt på Out Off Line

Aktionsgruppen RTS Utför nya Attentat

m00ns Hellre upplyst än nedsläckt sa...

Populär hos min antagonist idag....
Här igen

m00ns Hellre upplyst än nedsläckt sa...

....

hushåll per månad ekonomiskt bistånd. I oktober 2008 var det 1 382 hushåll som fick bistånd. I genomsnitt har förvaltningen betalat ut 10,7 miljoner kronor per månad under år 2008. I oktober 2008 utbetalades 10,8 miljoner kronor. Budgeten för år 2009 möjliggör i genomsnitt en utbetalning med 10,9 miljoner kronor per månad.

Genom en höjning av basbeloppet har bidragsnormen höjts. Beräknat på dagens antal hushåll innebär det att kostnaderna ökar med cirka 0,4 miljoner kronor per månad för förvaltningen. Detta innebär att en ytterligare minskning med cirka 40 hushåll behövs från och med 1 januari 2009.

Den förväntade fortsatta konjunkturnedgången gör att förvaltningen är mycket osäker om budgeten räcker. En ökning med cirka 50 hushåll skulle innebära ett prognostiserat underskott med cirka 8,5 miljoner kronor. Förvaltningen föreslår därför att reserver avsätts inom förskola, fritid och äldreomsorg.

Anslaget för handläggning är oförändrad. Förvaltningens budget för arbetsmarknadsåtgärder är 1,1 miljoner kronor högre än föregående år. Budgeten ska täcka kostnaderna för offentligt skyddat arbete (som kommer att utökas med tio platser), ferieaktiviteter för ungdomar och viss arbetsträning.


http://insyn.stockholm.se/insynTransFrameMain.aspx?id=40&nodeid=318118

m00ns Hellre upplyst än nedsläckt sa...

Snyggt skrivet skulle nästan tro att man la till pengar man inte hade för att hålla budgeten. Låter bra i början med...

"Satsningar görs genom att utförarna inom äldreomsorgen får ökade ersättningar. Inom hemtjänsten ökar ersättningarna med 5 procent och inom vård- och omsorgs­boendena med 6,4 procent. Satsningen innebär en ökad bemanning och kvalitet i verksamheten. Förvaltningen kommer också att fortsätta att utveckla den förebyggande verksamheten och volontärverksamheten inom äldreomsorgen."

Dom hann kanske glömma att "reserven" var den ökadade satsningen.

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Saftan Augustsson sa...

He he, gillar din blogg!
Besök gärna min också, och om det är något som gillas så länka gärna, länkar då givetvis även till din på min.

(http://skuggtingen.blogspot.com)

/Saftan

Anonym sa...

Nyfiken på vad för människa det är ifrån Sibbhult. Som finner så stort intresse i en människa som saftan?
Har de något gemensamt?

Håll ut mannen.
Någonstans finns en ärlig människa som ser igenom alla lögner och förtal. Alla kan inte vara sjuka.