söndag 25 januari 2009

Jag är inte sjuk jag är svensk!

Självklart är det så vi är helt enkelt inte sjuka.
Vad ska man då ned en sjukförsäkring till? Reinfeldt och regeringen har förstått det här vi missat. Att det finns massor av pengar att ta från den där sjukförsäkringen vi inte har någon nytta av då vi inte är sjuka här i landet. Att dom pengarna kan komma till användning nästa gång ekonomin spelas bort på casino OMX så storspelarna även då kan få bo kvar i sina jätte villor och behålla sina bilar måste man bara förstå.

Aftonbladet berättar att i USA saknar 40 miljoner sjukförsäkring vad ska vi 9 miljoner med en sån till då? Klart vi ska visa solidaritet, gemenskap och värdighet genom att avsäga oss något så onödigt. För som Curt Nordstedt säger i sin artikel så är USA ett föregångsland med överfulla fängelser och misär så varför inte följa med utvecklingen och lägga ner sjukförsäkringen med en gång?

MOVITS! Swing För Hyresgästföreningen


Två av tre tycker politiker har för dålig väljarkontakt.Svd
58 procent av väljarna vill troligen eller absolut inte ha någon kontakt med en politiker i sin hemkommun. Samtidigt anser mer än två av tre att politikerna har alldeles för lite kontakt med väljarna under mellanvalsperioden. Något som enekligen slår en är hur många som vill ha fullkontakt med politikerna? Kanske dom 5000 arbetsofrivilliga som nu tar ledigt ifrån Ericsson? Dock utan lön till skillnad från time outade allians politiker. Säkert är att det kommer bli en större vinst för Ericsson än dom 3.9 miljarderna för nu har dom sänkt lönekostnaderna så bonusarna kan bli ordentliga i sann demokratisk anda.

För oss är det helt okej att ge bort 1500miljarder i socialbidrag till dom rikaste samtidigt som vi ska lägga pengar på att ta reda på om dom som inget har kan ha fått några tusenlappar för mycket. ALLA ska åtalas enligt förslaget. Men säkert bättre mat i fängelset än den kattmat som är huvudrätten nu hos dom fattiga pensionärerna. Venez la mort douce.....
Eller
Men Frankrike vore inte Frankrike om inte en av de lokala tidningarna här lät en satiriker beskriva ett samtal mellan två män över en drink:
- Vilken tur att du, trots krisen, tjänar så bra att du kan förbli filantrop!
- Det har ingenting med filantropi att göra det handlar bara om skuld.
Läsvärd blogg:
Fusk om fusk
MKs blogg
Min andra blogg
Out Off Line

Bloggar jag följer:
Ett hjärta rött, Alliansuppropet, Oscar.s, Arvid.F, Den Osynliga Patienten, Jan Rume´s Blogg, Svensson, BloggenBent Allians fritt.S Mer intressant
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , ,

4 kommentarer:

L.G sa...

http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/lenaaskling/article4256546.ab

Anonym sa...

Vi skulle klara pensionerna och stödet åt de arbetslösa om vi inte hade den galopperande massinvandringen - men då vore vi ju "rasister" och det är värre än att gå under. Eller hur?

m00ns Hellre upplyst än nedsläckt sa...

Extremist kommentarer
Undanbedes då jag iaf inte tror på sån skit och dom inte kommer läggas ut iaf.

m00ns Hellre upplyst än nedsläckt sa...

Inläggets Rubrik kommer ifrån videon i inlägget
"Missbrukad av sjukförsäkringen"

http://m00nster.blogspot.com/2009/01/missbrukad-av-sjukfrskringen.html

Öika sjuk som det som händer med försäkringen.