fredag 23 januari 2009

Äntligen rätt ska va rätt era Fuskare!


Det här är något vi väntat på länge.

Vi tyckte redan när pengarna delades ut att det var alldeles för mycket på så lite personer. Man blir störd av att se dessa socialbidragstagare åka omkring i flotta fina bilar, och vilka andra bidragstagare har fått behålla villan och sommar huset i Spanien? Jag gissar att det går att få tillbaks betydligt mer än dom 30 miljonerna som nämns i artiklarna. För det kan inte vara mer än någon procent av vad dom fått i bidrag.

Det är klart rätt ska vara rätt
och man ska inte behöva störa sig på att dom korkar upp champagne på stureplan för hårt arbetandes pengar.Självklart ska man se till att börja med dom som fått mest och där det finns mest att hämta. Ta och bedrägeri anklaga garantipensionären Elsa för att hon fått någon hundralapp för mycket känns högst onödigt. Men stor fuskarna som lurat till sig jätte bidrag tycker jag har förtjänat att åka dit. Efter dom betalat tillbaka allt dom fuskat till sig så kan dom gått få några år i fängelse med.


Movits - Äppelknyckarjazz


Så tycker jag vi avyttrar allt dom äger
och lägger tillbaks det i stadskassan där dom varit och nallat. Det kommer bli en bra sudd till skola och fritid och äldrevård. Så slå till hårt och snabbt innan dom hinner spela bort dom pengarna dom fått i socialbidrag igen. Nu får det vara slut på fusket och urholkningen av det allmänna rättsmedvetandet alla ska vara lika inför lagen!

Kan inte vara svårt
att få tag i dom här spelgalningarna som spelat bort alla andras pengar och så fått ett överdrivet för högt socialbidrag som knappast kan kallas rättvist för garantipensionär Elsa som får äta kattmat. Så ta tillbaks socialbidraget och sätt bank direktörerna i fängelset och sälj våra tillgångar dom har bott i och åkt omkring i för ska det letas bidragsfuskare så ska man börja i toppen!
Svenska folket Har rätt till sina pengar i den här krisen!

Han nekas stöd av socialen.hd.se (Länk bortagen! den måste det vara synd om))
""Sven Svensson lever i misär. Han har inte kunnat värma upp sitt hus på två månader och när minusgraderna kommer fryser vattenrören. Socialkontoret vägrar att hjälpa honom trots att han ansökt om pengar till olja.""
"Kvinna skänker olja efter socialens nej.hd.se"
Endel förstår vad som är rätt!
(Länk bortagen!säger mer om den som tagit bort den än mitt inlägg nån verkar bli berörd iaf.)
Ylva Thörn om regeringens krispaket.newsdesk

Min andra Blogg
Out Off Line

Viktigt!

Stockholm stad försöker fastslå felräkning.
Ström för dum
Så illa det går..
Mörker väntar sjuka.
England ska lugga flintskalliga
Ockrare Ensamhet och Raggare!
Blogg hatare är bara rädda och fega kryp!
Viktigt! stockholms stad.
Nu ska vi Lugga Flintskalliga i Sverige med.
Bloggar jag följer:
Ett hjärta rött, Alliansuppropet, Oscar.s, Arvid.F, Den Osynliga Patienten, Jan Rume´s Blogg, Svensson, BloggenBent Allians fritt.S Mer intressant
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
I serien: Det ultimata demens hjärnsläppet!
PS.Så fint av dig att visa att du bryr dig om mig!

6 kommentarer:

Aktions grupp RTS sa...

Senare ikväll väntas
en rapport från
Aktions Grupp RTS
och deras hemliga
nattliga dåd som
utfördes inatt....


RTS

Anonym sa...

Kända dåd av
aktions grupp RTS
http://m00ns.blogspot.com/2009/01/aktionsgruppen-rts-utfr-nya-attentat.html

m00ns Hellre upplyst än nedsläckt sa...

Nytt på Out Off Line

RTS nattliga aktion

http://m00ns.blogspot.com/2009/01/rts-nattliga-aktion.html

Peter Warnström sa...

Att vi skall börja jaga fuskarna från toppen tycker jag låter som ett mycket bra förslag. Näringslivet fuskar t.ex bort 130 miljarder jämfört med 10 miljarder i socialförsäkringssystemet. Varför slå på de som inget har när man kan slå på de som fuskar fast de har hur mycket som helst? Vad är meddellönen för en hårt arbetande svensk medborgare.., 25.000 kr? I min värld betyder det att Fredrik Reinfeldt som har 130.000 kr per månad parasiterar på samhället med 105.000 kr per månad! Och inte gör han särskilt mycket nyttigt för pengarna heller!!

m00ns Hellre upplyst än nedsläckt sa...

98.000 om året får en garanti pensionär.
Kom nyss en FUT utredning som sade att det fuskades/felbetalades ut 30milj kr. Så nu ska alla utan utmätbar inkomst sättas dit. Mao ska man lägga ner ett par miljoner på att jaga folk som inte har några pengar. Att ett sådant förvarande ligger i nivå med alliansens övriga matematiska kunskaper kan man konstatera. Att deras kulram i skolan saknade kulor kan man förstå för att skitit i att lägga ner miljoner på att sätta garanti pensionär märtha i fängelse för hon under 20år fått en hundring för mycket till grönsaker till katt maten. Dels kommer det inte gå att få några pengar av märtha sätta henne i fängelse blir ännu dyrare. Smartast hade varit och ge henne pengarna dom nu lägger på att utreda fusk.

m00ns Hellre upplyst än nedsläckt sa...

Spånskallarna la också som förslag att den som ertappas med att fått förmycket skulle blockeras från bistånd.
En jätte bra idé för då kan dom leva på.....
Din cyckel?