onsdag 14 januari 2009

På Med Folie-Hatten så drar vi allihopa Från Planeten!


Jag har alltid hävdat att regeringen tappat kontakten
med oss här nere på planeten jorden och om dom förstog och styra rymdskeppet dom sitter i skulle se till att landa och ta kontakt med oss vanliga människor här på planeten jorden. För som det är nu hoppade dom i rymdskeppet 2006 och nu när bränslet tagit slut och allt stannat av. Så sitter dom Förtvivlat och drar i alla spakar utan att förstå att det är mer bränsle som behövs.

Att rubriken är given när Lotta Gröning skriver på Aftonbladet debatt att vi skulle skicka fler svenskar ut i rymden kan man kanske förstå. Att hennes idé inte är så dum som man kan få för sig utan kanske den snille blixt som behövs för dom sparkade Volvo arbetarna i Umeå. Även om det är flertals mil imellan Umeå och Kiruna så är det kanske ännu längre till ett bättre alternativ. För det är ännu längre till månen där alliansen tycks vara tex.


Ted Gärdestad - Jag vill ha en egen måne.

Ted Gärdestad: Jag vill ha en egen måne (karaoke)

För den som inte vet så används tex bränsleceller i rymden och där har Sverige också ett företag som sysslar med utveckling av sådana MyFC. En ordentlig satsning på teknik utveckling och kompetens inom det området som kan bli dom nya framtida jobben.(Så fungerar bränsleceller.nyTeknik.)

Klart är att det inte räcker med att slänga ut kärringen/rna. Det behövs ordentliga satsningar på den framtida tekniken som kan bli dom nya jobben. Så Alliansen slå i bränslet och på med folie hattarna så åker vi allihopa.

Nu behöver inte regeringen känna sig helt utanför
då jag också för en tid sen tyckte Mona Sahlin också skulle komma ner från stjärnorna till oss dödliga. När någon kommit på den urbota dumma idén att gå emot väljarna och strunta i vänsterpartiet. För vänsterpartiet kan komma att göra sitt bästa val någonsin om dom ger sig fean på att sammarbeta med ett S som ställer rimliga krav och tvärtom. När nu dom 40.000 pensionärerna fått sin pension upp äten av inflationen och ssp inte har råd att höja pensionen kan man ana åt vilket håll väljar kåren lutar utan att behöva sia i stjärnorna.

Sämst läst idag:
Ibland vill jag bara vara Fredrik
""Men gärna party och dans till svenska 80-tals klassiker.
En fest utan Ebba Gröns ”Staten & kapitalet” är ingen riktig fest,
säger Sveriges statsminister Fredrik Reinfeldt och småler
.""

Ur mitt arkiv:

Vi konsumerar andras känslor för att slippa
Är det dags och lämna Apornas planet?
Nytt i 2.5miljarder knäcket. Hott
Out Off Line

Mer om nyteknik:
Tiden mogen för små kraftpaket.nyTeknik.
Svensk bränslecell laddar för succé

Bloggat om jobb:
Svensson, Kildén & Åsman, Röda Malmö, Arvid.Falk, Kim Muller Knuff

Bloggar jag följer:
Ett hjärta rött, Alliansuppropet, Oscar.s, Arvid.F, Den Osynliga Patienten, Jan Rume´s Blogg, Svensson, BloggenBent Allians fritt.S Mer intressant Loke

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

1 kommentar:

Micke Håkansson sa...

Hej !

Bloggsida 2 uppdaterad idag 14/1 längst ned med ytterligare en läkare och endokrinologen har uppdaterats, mer kommer...

http://blogg.passagen.se/mickeh19/