tisdag 24 februari 2009

Rekordmycket Rekordmångas


Olika källor bekräftar

obekräftade källor att det rapporteras rekordmycket rekordmånga i tidnings artiklar landet runt. Vi i förbundet för särskrivningarnas bevarande undrar nu i vilken bok dessa rekord registreras? Hur får man reda på att man tagit ett av dessa rekord? får man något diplom?

Guinness Machine


Olika käller sägar att det inte kan
finnas någon som vill ha rekord i grenar så som i "rekordmånga ansökningar till kronofogden" eller "Rekordmånga skulder hos Kronofogden". Men obekräftade källor sägar att. Ett rekord är ett rekord och vill gratulera alla men undrar samtidig hur förra årets vinnare känner sig idag. SVD rapporterar att "rekordmånga såg kuppdrama på tv". Många källor är nu orolig för rättsmedvetandet då så många såg kuppen men ingen ringde polisen. Samtidigt så kan man man läsa i SYD.sv att "rekordmånga vill stötta i leksand". Olika källor undrar om ett ishockey lag verkligen ska ge sig ut på isen om rekordmånga måste stötta dom?

Social Distortion - Dont Take Me for Granted

Social Distortion till Bananpiren.gp

Men bland alla dessa rekord
så har rekordmånga elever anmält sig till tävlingen "finn upp" och kan med det sägas redan vara vinnare av ett rekord. Att rekord är en investering som man senare kan auktionera ut har SVD koll på i artikeln "Rekordauktion för Saint Laurent" osammanhängade källor undrar om det är Saint Laurent eller Rekordauktionen som ska auktioneras ut? SYD.sv berättar att "Malmö ökar rekordmycket" och andra källor hoppas att Nalmö fortfarande får plats i skåne.

Vi i föreningen för särskrivningarnas bevarande ser fram emot rekordmycket rekormånga rekord under det kommande året och vill gratulera alla rekordtagare.

Aktuella rekord
Rekordmånga unga företagare i Botkyrka.newsdesk
Rekordstort branschintresse för konferensen Avlopp & Kretslopp Rekord igen!! Upp 28% i "värsta krisen i mannaminne" :-)
Rekordmånga litar på Obama

Från mig
Tänk jag blev nästan Antipirat en gång
När är det dags att avslöja hemligheten?
RTS kräver att rättighets skyddad...
Out Off Line
Bloggar jag följer:
Ett hjärta rött, Alliansuppropet, Oscar.s, Arvid.F, Den Osynliga Patienten, Jan Rume´s Blogg, Svensson, BloggenBent Allians fritt.S Mer intressant Loke Jens.O Badlands Hyena
Läs även andra bloggares åsikter om
, , , , , , , , , , , , , , , ,

Inga kommentarer: