tisdag 10 mars 2009

Ska det vara så förbannat besvärligt att sälja dig?

Snart varken vill eller vågar någon ha er musik.
Vilket företag som ville sälja något på en ny marknad skulle börja med att anställa några som såg till att ingen använde varan? Men medie industrin har inte lärt sig något.Under alla de här åren så har allt handlat om att göra det svårare för folk att använda medie industrins varor. Vad för skitlag som kommit så har den bara förstört för "vanligt hederligt folk". Var ska det sluta? När människor inte vill ha era media? Ni ska sälja era produkter inte straffa en hel värld.

The Creepshow - Take My Hand


Tror någon enda människa att det går att stoppa utvecklingen?
Att IPRED lagen redan var obsolite innan den kom iom att det redan fanns anonymitets tjänster och bredbandsdelnings företag så som FON. Visar väl väl att det var en skitlag? Nu är nästa skitlag uppe på dagordningen. Som kommer inskränka ännu mer på integriteten. Tror någon att den kommer stoppa nån pirat? Jag tror inte det. Även om man blir rektal undersökt varenda gång man går genom tullen. Så kommer utvecklingen inte stanna av. Så ta bort skitlagarna och börja sälj era produkter istället. För snart vill eller vågar någon ha det.

Den som kläckte den enormt dumma ideen
att ta bort streamad musik från ställen som Youtube. Måste även ha fattat att det är så man gör för att få fart på fildelningen. Att det inte har någon positiv effekt på försäljningen säger alla rapporter. Att det inte finns en enda rapport eller utredning som visar att APB IFPI RIAA eller någon av alla de här skitlagarna är nödvändiga. Gör väl att det är dags att göra sig av med dessa lagar och anti organisationer och börja satsa på försäljning?

The Creepshow - Run for your life


Att stremad musik och film nu dras igenom i Canada
är väl för att alla där skiter i vad som inte står på franska? (källa Wagmedia). Att den marknaden nu ska total regleras och förbjudas kan man lätt förstå. Jag är snart villig att ge upp er media och istället satsa på sociala media. Nån måste snart kläcka iden om hur man ska göra för att det ska bli möjligt att ha en basist ifrån Sverige och en trummis ifrån Jamaica att göra en låt tillsammans.

Aktuellt i media
OneSwarm tar över efter The Pirate Bay.ab
V kräver information om Acta.svd
V vill veta mer om Acta-avtalet.dn
Muziic utmanar Spotify.nytekn
Telenor vägrar spärra Pirate Bay.nytekn
Musikblockad i Storbritannien.dn om Youtube
Carina Rydberg: "Jag vill inte förknippas med Pirate Bay"
Här är den nya IT-societeten.exp
Ska det vara så förbannat besvärligt att betala för sig?
Aktuella Bloggar
För Mymlan bygger allt på transparens
Ehsan Fadakar: En antisemit på Nyheter24
Vi kräver att det införs en lag om intellektuell allemansrätt
bloggat av mig:
Slipper vi skitlagarna nu?
Musiktjänsterna och en framtid
Va fean är Gratis för nåt?
Speltillverkarnas anpassning
APB IFPI RIAA ett HOAX?
Out Off Line
Bloggar jag följer:
Ett hjärta rött, Alliansuppropet, Oscar.s, Arvid.F, Den Osynliga Patienten, Jan Rume´s Blogg, Svensson, BloggenBent Allians fritt.S Mer intressant Badlands Hyena
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , < , , , , , , , , , , , , , , , , ,
PS.m00ns finns även i twitter version.

Inga kommentarer: